(FOTO) Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au spus DA în fața altarului. Ce ținute au ales

 (FOTO) Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au spus DA în fața altarului. Ce ținute au ales

La doar o săptămână după marele eveniment, nunta celor doi îndrăgostiți, mirii Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat la biserica Sf.Teodora de la Sihla din Chișinau, scrie SHOK.md.

Edward Sanda a anunțat pe pagina sa de Instagram că astăzi, 22 august, s-a cununat cu Cleopatra Stratan.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău!  Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, spune Edward.

https://www.instagram.com/p/CSoMvM9tRvt/

Interpretul a postat mai multe imagini de la evenimentul, la care au participat membrii familiei. Cleopatra a purtat o rochie, albă și în picioare a optat pentru o pereche de pantofi fără toc. Mirele a avut un costum bleumarin, tricou alb, iar în picioare pantofi sport.

Nici părinții tinerilor, nu au lipsit de la evenimentul religios, întreaga familie s-a pozat împreună. Mama și tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, au purtat ținute mai închise la culoare, la fel și părinții lui Edward Sanda.

Evenimentul a avut loc în Chișinău la biserica Sf.Teodora de la Sihla, iar slujba din biserică a fost ținută de trei preoți.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au subliniat în nenumărate rânduri, faptul că nu își doresc nași la nuntă, iar în fotografiile pe care le-au postat de la cununia religioasă arată că s-au ținut de cuvânt.

La rândul sau Catedrala Teodora pe pagina sa de Facebook a postat poze cu tinerii miri și i-a felicitat.

„ Căsătorie fericită și dragoste cât încape în inimă!”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat cel mai fericit eveniment din viața lor într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov.

Maria Palade

https://shok.md/