(foto) Clipe de coșmar pentru o fetiță de 6 ani: A ajuns în ghearele unui câine, în timpul unei plimbări

 (foto) Clipe de coșmar pentru o fetiță de 6 ani: A ajuns în ghearele unui câine, în timpul unei plimbări

Clipe de coșmar pentru o fetiță de 6 ani. A fost atacată de un câine, în timp ce se plimba cu bicicleta în preajma casei. Mama minorei a povestit cu lux de amănunte incidentul care i-a traumat psihologic copilul și a lăsat-o cu răni grave. Incidentul a avut loc acum 5 zile într-o suburbie a orașului Chișinău, cazul fiind înregistrat la poliție, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Fetița a ieșit la plimbare cu o altă prietenă, în preajma casei. Cele două se plimbau cu bicicleta, iar la un moment dat, un câine s-a luat după minoră, povestește mama fetiței.

„A dat-o jos de pe bicicletă, copilul s-a lovit la cap, apoi a mușcat-o de sprânceană. Fetița a încercat să se apere că sa nu fie mușcată de față și și-a acoperit fața cu mâinile, fiind mușcată de câteva ori de mâini și picior și zgâriată cu labele”, mărturisește femeia.

Aceasta spune că fetița a avut noroc de oamenii din jur care i-au auzit țipetele și au scos-o din ghearele animalului. Deși proprietarul câinelui a fost identificat, și-a cerut scuze și a propus să achite tratamentul fetiței, mama minorei spune că

„Dacă treceați prin așa experiență, cât de speriați era să fiți? Dar un copil de 5 ani? Dar eu ca mamă care „nu am fost om” câteva zile? Consecințele sunt multe: sperietura poate fi pe viață, poate fi afectat sistemul nervos, de aici pot porni alte boli, necesitatea vaccinării conta rabiei care durează o perioadă de timp, adică iar durere și stres. Și toate acestea pentru că noi nu suntem responsabili pentru animalul care îl avem”, a spus aceasta.

Proprietara câinelui a sunat-o, și-a cerut scuze și i-a propus să achite tratamentul.

Potrivit oamenilor legii, care au investigat cazul, câinele aparține unei vecine. Aceasta urmează a fi sancționată contravențional.