(foto) Cornelia Ștefăneț, felicitată într-un mod special, de ziua sa. Câți ani face artista și ce promisiune i-a făcut soțul

 (foto) Cornelia Ștefăneț, felicitată într-un mod special, de ziua sa. Câți ani face artista și ce promisiune i-a făcut soțul

Cornelia Ștefăneț își sărbătorește astăzi cea de-a 30 aniversare. Cu acest prilej, soțul artistei a scrisc un mesaj special, pe pagina lui de Facebook, unde i-a promis că îi va fi „alături la bine și mai bine”, scrie SHOK.md.

Soțul Corneliei a publicat o imagine, unde stă alături de soție într-o ipostază tandră, iar la descriere a adăugat: 

La mulți ani iubirea mea! Ai ajuns la o vârsta frumoasă cu multe reușite în plan profesional și personal! Sunt convins că cele mai mari realizări sunt în viitor apropiat! Eu te iubesc la nesfârșit și mereu o să fiu alături la bine și la mai bine.”, a scris Marcel Ștefăneț pe o rețea de socializare.

Cu o urare a venit și șefa Direcției Culturii a Municipiului Chișinău:

„Ne face o deosebită plăcere să adresăm felicitări cordiale cu împlinirea frumosului jubileu de 30 de ani, artistei înzestrată cu talent frumos pe care îl folosește cu multă dăruire de sine, Artistei Emerite, cântăreței- Cornelia Ștefăneț.
Din partea Direcției Cultură și al meu personal, vă transmitem gânduri alese, să vă bucurați de stima și respectul celor cu care munciți. Să Vă dea Domnul multă sănătate, bunăstare, izvor nesecat de inspirație și mulți ani înainte alături de cei care vă sunt dragi. La Mulți Ani!”, a scris Valentina Volontir, pe Facebook.