(FOTO) Cristiano Ronaldo i-a oferit un cadou de lux soției: „Sunt fără cuvinte”

 (FOTO) Cristiano Ronaldo i-a oferit un cadou de lux soției: „Sunt fără cuvinte”

Fotbalistul portughez i-a făcut cadou iubitei sale un dulap imens în care să-și țină bijuteriile. Însă nu este orice fel de dulap, ci unul marca Louis Vuitton, modelul Malle Vendome, care costă 125.000 de euro, scrie SHOK.md cu referire la fanatik.

Darul primit de la Ronaldo a impresionat-o maxim pe bruneta de 27 de ani, aceasta postând pe rețelele de socializare cadoul primit. Pe lângă dulapul de bijuterii în fotografie mai apar doi dintre cei patru copii ai cuplului, iar Georgina a scris: ”Am rămas fără cuvinte!”

Georgina, bijuterii de 3.000.000 de euro

Uluitorul dulap Louis Vuitton Malle Vendome are opt sertare pentru cele mai scumpe brățări și inele ale frumoasei brunete și este înalt de aproape 1,4 metri.

Acesta mai are o oglindă și un bust în care Georgina poate atârna unele dintre cele mai prețioase coliere ale sale. Modelul Malle Vendome a fost conceput pentru a celebra deschiderea noului magazin Louis Vuitton din Piața Vendome din Paris.

Partenera lui Cristiano Ronaldo este o pasionată de bijuterii, colecția sa fiind estimată la o valoare de peste 3.000.000 de euro. Frumoasa brunetă s-a îmbrăcat cu diamante în valoare de 92.000 de euro la începutul lunii trecute, când a mers la Festivalul de Film de la Venezia, purtând patru inele strălucitoare, un colier floral și cercei marca Giardini Segreti.

Maria Palade

https://shok.md/