(foto) Cu perle și cristale Swarovski: Jennifer Lopez a arătat rochiile de milioane, de la nunta cu Ben Affleck

 (foto) Cu perle și cristale Swarovski: Jennifer Lopez a arătat rochiile de milioane, de la nunta cu Ben Affleck

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 08: Jennifer Lopez attends „Halftime” Premiere during the Tribeca Festival Opening Night on June 08, 2022 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Tribeca Festival)

La mai mult de o lună distanță,  după ce și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete,  organizate în Las Vegas, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit din nou, oficial, înconjurați de familie, prieteni și celebrități de top. Interpreta a arătat pe site-ul ei OntheJLo ținutele pe care le-a purtat la nuntă. Vedeta s-a afișat în trei rochii: toate au fost create exclusiv pentru ea de designerii Ralph Lauren.

Potrivit revistei Vogue, prima dintre cele trei rochii purtate de interpretă a fost creată din peste  1.000 de batiste și 500 de metri de țesătură, care au fost tăiate în volane și apoi atașate manual, creând o fustă voluminoasă.

More than 1000 handkerchiefs were attached by hand to create a voluminous romantic skirt for the ceremony.

Image may contain Clothing Apparel Wedding Fashion Wedding Gown Gown Robe Human Person and Jennifer Lopez

Дженнифер Лопес

Ulterior, Jennifer a purtat două rochii suplimentare de la Ralph Lauren, una având șiruri de perle în cascadă, iar cealaltă, un decolteu împodobit cu cristale Swarovski.

Image may contain Clothing Apparel Evening Dress Fashion Gown Robe Human Person and DressImage may contain Clothing Apparel Dress Human Person Fashion Gown Robe Evening Dress Lace and Wedding

Jennifer in her third look of the night.

Fiecare rochie a fost estimată la 1 milion de dolari.

„Rochiile au fost de vis…Mulțumesc, Ralph Lauren”, a scris Jennifer Lopez.

Ceremonia a avut loc sâmbătă, 20 august,  la conacul din „plantația” a lui Affleck de 8,9 milioane de dolari din Georgia.