(foto) Cum a apărut Loredana Groza alături de soțul ei, după ce s-a zvonit că au divorțat în secret

 (foto) Cum a apărut Loredana Groza alături de soțul ei, după ce s-a zvonit că au divorțat în secret

Loredana Groza, cântăreața care reușește mereu să atragă atenția asupra ei, a apărut recent alături de soț. Artista e căsătorită de 24 de ani cu Andrei Boncea, bărbatul alături de care are o fiică, pe Elena.

Potrivit presei române, la începutul acestui an, în luna ianuarie, s-a zvonit că Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat în mare secret. Multe știri s-au scris pe acest subiect, multe speculații au apărut, însă cei doi au păstrat discreția și nu au comentat. Totul până la un moment dat, când cântăreața a transmis un mesaj.

Loredana Groza a reacționat pe contul de socializare. Artista nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, astfel că fanii acesteia au fost surprinși să vadă versurile postate de aceasta pe Instastory. Cântăreața și-a adus aminte de o melodie pe care a lansat-o acum câțiva ani, ale cărei versuri redau o poveste de dragoste care s-a sfârșit. Din nou a lăsat loc de interpretări, pentru cei care o urmăresc.

„Cad lacrimi pe hârtie/Valsul lor îmbie dorul ascuns în mine/Zac așa de-o vreme/Și fug iar de probleme/Nu reușesc să uit, să uit de tine/Și nu mai vreau zilele, nopțile să le pierd/Pe străzile goale să alerg. Vreau să mă-ntorc la tine/Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu/Cu brațele deschise/Mă-nvelești în vise/Hai, hai, hai, du-mă-n Rai, iubirea mea”, sunt versurile piesei pe care Loredana Groza a pus-o la Instastory.

Acum, Loredana Groza a spulberat toate speculațiile și a apărut alături de soțul ei. De Paște, cântăreața a mers să ia Lumină, după cum e obiceiul. Imediat după s-a pozat alături de Andrei Boncea, soțul ei, de fiica lor, dar și de alți doi apropiați ai familiei.

Loredana Groza și Andrei Boncea au ajuns în fața altarului în 1998, sunt căsătoriți de 24 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 23 de ani.

loredana-groza-si-fratele-ei-de-paste-2

loredana-groza-si-fratele-ei-de-paste-1