(foto) Cum arată la interior apartamentul de 21 milioane $ cumpărat de Rihanna, în care a locuit Matthew Perry din „Friends”

 (foto) Cum arată la interior apartamentul de 21 milioane $ cumpărat de Rihanna, în care a locuit Matthew Perry din „Friends”

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Rihanna s-a asigurat că familia ei are suficient spațiu și a cumpărat cu 21 milioane de dolari un penthouse de la etajul 40 din clădirea din Los Angeles în care are deja un apartament cu trei dormitoare de aproape 1.000 mp, scrie digi24.ro.

Acum, cântăreața de 35 de ani și-a cumpărat un apartament și mai mare, deținut anterior de Matthew Perry, vedeta din serialul „Friends”, care „este mai mult decât dublu față de primul și are patru dormitoare și șase băi și jumătate”, potrivit Architectural Digest.

Prețul inițial al acestui apartament era de 28 de milioane de dolari, dar Rihanna l-a negociat până la 21 de milioane de dolari, adică cu 600.000 de dolari mai puțin decât suma pe care actualul proprietarul, co-fondatorul Afterpay, Nick Molnar, i-a plătit-o starului din „Friends” în 2021.

Artista va locui acolo cu băiețelul ei, al cărui nume nu l-a dezvăluit încă în mod public, și cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, cu care a început o relație după ce aproape un deceniu au fost doar prieteni.

Potrivit Los Angeles Times, a fost „cea mai ridicată tranzacție de vânzare de apartament din sudul Californiei din 2015”.Aceeași sursă spune că Perry a petrecut aproape la fel de mult timp încercând să vândă casa pe cât a locuit în ea. El a cumpărat penthouse-ul cu 20 de milioane de dolari în 2017.

Apartamentul se află într-o clădire construită în 2010, în care locuiesc doar celebrități.

Prețul mare nu se va simți prea mult în contul Rihannei, având în vedere că ea se numără printre cele mai bogate femei din lume. Ea este pe locul 2002, cu o avere netă estimată la 1,4 miliarde de dolari, în lista miliardarilor Forbes.

Rihanna a devenit oficial miliardară în 2021. Însă cea mai mare parte a averii e provine din mărcile de modă și din compania de cosmetice Fenty Beauty, nu din cariera artistică.

Melisa Ciobanu