(FOTO) Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la evenimentul „Privé Fashion Events”

 (FOTO)  Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la evenimentul „Privé Fashion Events”

Recent a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului: Privé Fashion Events. Cele mai cunoscute fashioniste, bloggerițe și persoane publice de la noi și-au etalat ținutele și au venit să admire colecțiile celor 14 designeri, scrie SHOK.md.

Evenimentul și-a câștigat deja titlul de cel mai nonconformist proiect fashion din Moldova. Anul acesta surpriza cea mai mare a fost locația – clădirea încă nefinisată de la Digital Park. Stilul underground al locației i-a inspirat pe invitații evenimentului să lase tocurile acasă și să aleagă ceva comod și non-comformist, pentru a se plia perfect în cadru.

La eveniment a fost expusă opera de artă „Quiet Storm” semnată de tânăra și talentata artistă Alexandra Petraș, în valoare de 10,000 euro. Totodată, în premieră, autorul colecției „Loving Bulgakov”, pictorul Alex Gurschii, creațiile căruia au fost apreciate de artistul rus Filip Kirkorov, actorii Konstantin Habenskii și Alexandr Petrov, a creat o expoziție de ținute extravagante pictate manual în stil Pop Art special pentru acest eveniment.

A fost susținut și un caz caritabil. Sora pictorului Alex Gurschii, Ecaterina se luptă cu cancerul. Tânără are doar 27 de ani. Aceasta are un băiețel, care o așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă de la tratamentul din Germania.

Trei rochii pictate de Alex Gurschii, dar și trei vouchere care reprezentau posibilitatea unui portret din partea pictorului, au fost scoase la licitație. Toți banii adunați i se vor dona Ecaterinei.

https://www.instagram.com/p/CTmB2jfNJCA/

https://www.instagram.com/p/CTkzBpko10M/

https://www.instagram.com/p/CTkTu32N8Kf/

https://www.instagram.com/p/CTkt21-FxIo/

https://www.instagram.com/p/CTkqLOwNtXv/

https://www.instagram.com/p/CTkZU0HNVhu/

https://www.instagram.com/p/CTkiYZHKDox/

https://www.instagram.com/p/CTkkkFMtfXD/

https://www.instagram.com/p/CTk2V1IHmzX/

Maria Palade

https://shok.md/