(FOTO) Dan Bălan „prins” în războiul din Kiev: „Fiți oameni, ori necazul va ajunge și la voi”

 (FOTO) Dan Bălan „prins” în războiul din Kiev: „Fiți oameni, ori necazul va ajunge și la voi”

Interpretul Dan Bălan este în continuare în Ucraina, Kiev unde este stabilit de ceva vreme. Radu Sîrbu, fostul lui coleg de scenă a dat câteva detalii despre Dan, scrie SHOK.md.

Dan Bălan a fost prins în mijlocul războiului din Ucraina, unde stă de câţiva ani. În momentul în care ruşii au atacat ţara, solistul originar din Republica Moldova era la Kiev şi nu a putut părăsi spaţiul ucrainean, scrie playtech.ro.

 Din fericire, fostul lui coleg de trupă, Radu Sîrbu, a putut lua legătura cu el şi a dat asigurări că Dan este bine. Radu a recunoscut, încă, că este îngrijorat.

Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu, la Antena Stars.

„Fiți oameni, ori necazul va ajunge și la voi. Doamne, salvează Ucraina! Sunt cu toată inima alături de voi!”, a scris cântărețul în dreptul unei fotografii cu steagul ucrainean”, a scri Bălan.

https://www.instagram.com/p/CaeaAyEsErz/

Dan Bălan ar fi vrut să părăsească imediat capitala Ucrainei încă de joi, 24 februarie. Din cauza faptului că spațiul aerian a fost închis, nu se știe dacă acesta a reușit într-un final să plece. Ultima sa postare pe rețelele de socializare este un apel pentru pace și de încurajare pentru Ucraina. De asemenea poza de profil, pe pagina de Instagram este o imagine neagră.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și