(FOTO) De aproape 6 decenii împreună. Maestrul Eugen Doga povestește cum și-a cunoscut soția și cum au făcut 3 nunți

 (FOTO) De aproape 6 decenii împreună. Maestrul Eugen Doga povestește cum și-a cunoscut soția și cum au făcut 3 nunți

Marele compozitor Eugen Doga și soția sa, Natalia Doga, celebrează, astăzi, cea mai importantă sărbătoare a familiei lor. La 11 august acum 59 de ani ei și-au unit destinele în fața altarului, scrie SHOK.md.

Astăzi, la aproape 6 decenii din ziua în care soții Doga au format, oficial, o familie, maestrul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze, care oglindesc viața lor și felul în care s-au schimbat odată cu trecerea timpului. Eugen Doga a povestit, pe pagina sa de Facebook, detalii neștiute pentru multă lume:

„Soarta a decis astfel încât am rămas împreună. Părinţii noştri s-au întâlnit şi am stabilit detaliile nunţii. De fapt, am făcut trei nunţi. Una în Moldova, la Mocra – satul de baştină al meu, alta – la Moscova, şi a treia – în satul bunicii. Toate au fost frumoase, făcute după tradiţiile locului”.

Împreună și la bine și la greu, cei doi, trec ținându-se de mână prin viață, iar atunci când se privesc, putem desluși o dragoste imensă și un respect infinit pe care și-l poartă.

„Nu am stat nicio clipă pe gânduri, atunci când a trebuit să las în urmă Rusia de dragul soțului meu – am simțit din prima că el îmi este sufletul pereche”, afirmă Natalia Doga.

Eugen și Natalia Doga au o fiică, Viorica, născută în 1966, și un nepot, Dominic, născut în 2001. Anul trecut, de ziua sa, maestrul Eugen Doga a oferit un interviu pentru unimedia  în care a povestit despre copilăria și tinerețea sa, a dezvăluit din ce surse adună inspirație pentru capodoperele sale și a vorbit despre dragoste, familie, prieteni și visele nerealizate încă.

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/