(foto) De la nou-născut la părți ale corpului: cele mai ciudate cadouri pe care celebritățile internaționale le-au primit de la fani

 (foto) De la nou-născut la părți ale corpului: cele mai ciudate cadouri pe care celebritățile internaționale le-au primit de la fani

Fanii unor vedete au o creativitate deosebită în alegerea cadourilor pentru idolii lor. Lista de astfel de cadouri include un tampon, un coș cu un nou-născut și chiar … o ureche tăiată, scrie super.ru.

Dolly Parton – coș cu un copil

În anii 1970, cântăreața country americană a găsit un coș cu un nou-născut în pragul casei. Scrisoarea indica că numele copilului era Helen – acesta era numele uneia dintre melodiile populare ale lui Dolly în acei ani. Din motive obiective, interpreta nu a putut lăsa copilul, așa că l-a transferat la serviciul de tutelă. Ea a recunoscut mai târziu că a fost cel mai ciudat cadou din întreaga ei carieră.

Zac Efron – o bucată de piele umană

La Tonight Show al lui Conan O’Brien, Zac Efron a dezvăluit că i s-a trimis odată o cutie care conținea o bucată de piele umană. Probabil, unul dintre fani a vrut să fie mai aproape de idol, așa că i-a trimis un fragment din trupul său prin poștă.

Harry Styles – un absorbant

În timpul carierei sale în One Direction, chipeșul Harry Styles a primit multe cadouri de la fete, cel mai adesea acestea erau șervețele cu numere de telefon. Dar unul dintre cadouri și la amintit deosebit de bine. O doamnă necunoscută a strecurat pe sub ușa casei în care locuia cântărețul, un absorbant folosit cu numele „Harry” imprimat cu un marker.

Cântăreața Kesha – dinți umani

După ce un fan i-a dat rapperului american Kesha propriul dinte, ea a crezut că este o idee grozavă. Cântăreața s-a adresat fanilor cu o cerere de a-i trimite mai mulți dinți pentru ai colecta. Drept urmare, aproape o mie de incisivi, colți și molari i-au fost livrați din diferite părți ale planetei, pe care cântăreața, potrivit zvonurilor, i-a pus cu adevărat pe cercei și un colier.

Jared Leto – ureche umană

Solistul 30 Seconds to Mars a primit o ureche tăiată de la un fan care dorea să rămână anonim. Cadoul a venit cu un bilet: „Mă auzi?” Lui Jared i-a plăcut cadoul. Și-a uscat urechea și a făcut din ea un pandantiv, pe care îl purta la concerte. „A-ți tăia urechea este atât de în spiritul lui Van Gogh”, a explicat el mai târziu reporterilor. Un exemplu de înțelegere rară între un idol și un fan!

 

Aura Mereuta

https://shok.md