(FOTO) Delia, o nouă apariție controversată pe rețelele sociale. Cum arată ținuta care a stârnit o serie de reacții din partea fanilor

 (FOTO) Delia, o nouă apariție controversată pe rețelele sociale. Cum arată ținuta care a stârnit o serie de reacții din partea fanilor

De data aceasta, artista, în vârstă de 39, a uimit într-o ținută „all black”, formată dintr-o jachetă supradimensionată din piele, pantaloni evazați și o căciulă de iarnă accesorizată cu un șirag din monede aurii care îi cădea pe frunte, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cum era de așteptat, look-ul ușor bizar nu a fost cireașa de pe tort pentru unii dintre fanii Deliei, care au considerat că geaca este prea mare sau că ținuta nu o avantajează.

https://www.instagram.com/p/CUsbUt7By4W/

„Ești frumoasă, dar nu așa, cam mare geaca ta”, „Iar te-ai îmbrăcat urat? Ar spune unii”, Te-ai îmbrăcat cu toate hainele din dulap?”, au scris internauții.

Cu toate acestea, au existat și comentarii pozitive din partea urmăritorilor, unii complimentându-i frumusețea, în timp ce alții au întrebat-o nerăbdători când va lansa o viitoare piesă.

În ciuda faptului că și-a format un stil vestimentar dominat în mare parte de haine largi, ușo masculine, Delia este posesoarea unui corp bine întreținut, rezultatul a unui stil de viață sănătos și a unui program de sport bine conceput.

Maria Palade

https://shok.md/