(foto) Delia, transformare totală de look. Și-a pus piercinguri, fanii au înnebunit

 (foto) Delia, transformare totală de look. Și-a pus piercinguri, fanii au înnebunit
0Shares

Delia a reușit să își surprindă din nou fanii, de această dată, nu cu lansarea unei piese noi, ci cu o transformare totală de look. Artista a publicat mai multe fotografii pe o platformă de social media în care apare cu numeroase piercinguri pe față, scrie presa română.

Delia este una dintre cele mai apreciate, cunoscute și complexe artiste din showbiz-ul românesc, are o carieră la care mulți pot doar să viseze, nu doar pe scenă, ci și în televiziune, fiind implicată în două dintre cele mai importante proiecte ale postului Antena 1 – iUmor și X Factor.

În ultimii ani, a început să își exprime creativitatea și prin alegerile vestimentare făcute. Vedeta surprinde cu fiecare apariție, preferând siluetele atipice, supradimensionate, imprimeurile mari, culorile ce ies imediat în evidență.

Cu toate astea, când vine vorba despre fața sa, a mers mereu pe naturalețe, fiind văzută de puține ori cu un machiaj strident. Tocmai de aceea, fotografiile publicate recent de ea pe o platformă de social media au stârnit un val de reacții în rândul fanilor.

În imagini, Delia este complet transformată, are piercinguri în buză, sprâncene și nas. Fotografiile par făcute în culisele unor filmări, cel mai probabil pentru un nou videoclip, ceea ce înseamnă că accesoriile inedite nu sunt permanente.

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară:

„Eu zic că sunt de alea ce se lipesc, nu cred că s-a găurit așa de mult”, „Sunt lipite nu sunt băgate prin piele”, „Unii oameni își bat joc de fața lor! Păcat pentru că este o femeie foarte frumoasă”, „În postul Sfintelor Paști. Nu ți-ar fi rușine”, „Specială, unicată, de neînțeles, dar ce contează? Tu ești ceea ce te face fericită. O viață ai! Ce mă face pe mine fericită aia fac, că să iubesc viața. Astăzi ești, iar mâine poți să nu mai fi” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md