FOTO Elena Gheorghe și soțul ei au aniversat 9 ani de mariaj: Iubirea noastră este mai puternică ca oricând

 FOTO Elena Gheorghe și soțul ei au aniversat 9 ani de mariaj: Iubirea noastră este mai puternică ca oricând

Elena Gheorghe și Cornel Ene au aniversat ieri 9 ani de mariaj și 16 ani de relație. Cu această ocazie, artista a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii de la nuntă, însoțite de un mesaj plin de iubire, dedicat soțului, scrie SHOK.md.

„9 ani de când ne-am căsătorit și 16 de când suntem împreună și la bine ți la greu. Iubirea noastră este mai puternică ca oricând.

Te iubesc pentru ceea ce sunt lângă tine, pentru fiecare clipa în care suntem noi așa cum ne-am cunoscut, simpli”, a menționat artista în postare.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Elena și Cornel s-au căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (3 ani).

https://www.instagram.com/p/CRDoM2_FY-D/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Elena Gheorghe este o interpretă de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui. Născută și crescută în București, Elena a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe

 

Artista s-a făcut remarcată încă de pe vremea când cânta alături de băieții din trupa Mandinga, după care a început o carieră solo, ajungând chiar să reprezinte România la concursul Eurovision.