FOTO Fericită și frumoasă! Maia Sandu, într-o ipostază tandră cu un câine husky

 FOTO Fericită și frumoasă! Maia Sandu, într-o ipostază tandră cu un câine husky
0Shares

De Ziua internațională a mediului, care este marcată astăzi, președinta Maia Sandu a mers pentru câteva ore pe malul Nistrului, la Vadul lui Vodă pentru a colecta, în păduricea din preajmă, gunoiul lăsat în urmă de oamenii care au trecut prin zonă sau au organizat picnicuri, iar acolo șefa statului a fost surprinsă într-o ipostază tandră alături de un câine husky, scrie SHOK.MD.

„Am adunat mai multe pungi pline cu gunoi – recipiente de sticlă și plastic, containere, ambalaje, pachete de țigări și alte deșeuri.Din păcate, în țara noastră, pădurile, malurile de râuri sau lacuri, unde oamenii se adună să petreacă împreună, abundă de gunoi. Și e greșit să credem că păstrarea curățeniei este exclusiv responsabilitatea autorităților – mediul curat este și misiunea cetățenilor.

Putem schimba lucrurile prin efort comun, dar și individual. Să strângem gunoiul, atunci când mergem la picnic. Să separăm și reciclăm deșeurile acasă, iar la magazin să mergem cu pungi ecologice. Iar periodic, ne putem aduna cu prietenii să mai strângem din gunoiul lăsat de alții – așa cum am făcut noi astăzi. E calea sigură să ne bucurăm de o planetă curată și sănătoasă multe generații înainte”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu câine şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu copil, stând în picioare, iarbă şi natură
0Shares