(FOTO) Fiica lui Smiley își privește tatăl la televizor. Gina Pistol, generoasă cu imaginile de familie

 (FOTO) Fiica lui Smiley își privește tatăl la televizor. Gina Pistol, generoasă cu imaginile de familie

Gina Pistol și-a fotografiat fetița întinsă pe jos, în cameră. Josephine stătea cu privirea fixată asupra televizorului. În ecran era nimeni altul decât celebrul ei tată, Smiley, scrie SHOK.md.

Gina a suprapus pe fundal melodia „Acasă”, indicând că acela este universul ei și că nu are nevoie de mai mult. Îmbrăcată într-un costumaș galben, cu buline roz, fetița este absolut adorabilă.

Smiley a devenit tatăl unei fetițe pe 9 martie 2021, iar din acel moment viața i s-a schimbat radical, după cum a declarat chiar el în repetate rânduri. De ziua sa de naștere, atunci când a împlinit 38 de ani, artistul a scris un mesaj emoționant adresat celor mai importante persoane din viața sa: Gina Pistol și micuța Josephine. „Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos și am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâine bunicii mele”, scria Smiley, cu emoție„.

Maria Palade

https://shok.md/