FOTO Fosta soție a lui Pepe, cerută de soție? Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab

 FOTO Fosta soție a lui Pepe, cerută de soție? Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab

 La șapte luni după ce a divorțat oficial, în viața Ralucăi Pastramă ar putea exista o nouă căsătorie. Se pare că fosta soție a lui Pepe și iubitul arab sunt din ce în ce mai îndrăgostiți unul de altul. Dovadă stau fotografiile pe care tinerelul le postează în social media. Deși încă o ascunde pe focoasa brunetă care l-a făcut să simtă fiorii iubirii sub stickere sau emoticoane, noi ne-am dat seama exact că despre Raluca Pastramă este vorba.

Recent, Ibrahim a postat în social media un story foarte ușor de interpretat. Arabul de numai 27 de ani a încărcat pe contul lui de Instagram o fotografie cu mâna Ralucăi. Nimic ieșit din comun până aici, nu-i așa? Ei bine, dar ce se zărește pe degetul brunetei? Un inel cu diamante, de toată frumusețea!  Ibrahim continuă să fie discret în privința relației cu Raluca Pastramă, căci nu i-a dat tag în postarea respectivă.

Raluca Pastramă a refuzat să ofere vreo explicație.

Contactată de CANCAN.RO la scurt timp după ce Ibrahim a postat story-ul cu inelul cu diamante, Raluca Pastramă a refuzat dialogul și nu a vrut să ofere nici măcar un singur detaliu despre cele întâmplate în viața ei.

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab / Sursă foto: Instagram

Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă

Provenită dintr-o familie cu principii, Raluca a preferat să se ocupe de creșterea copiilor și nimic altceva. A evitat ieșirile publice și întâlnirile de orice fel. Totuși, printre orele de tenis ale fetițelor și orele petrecute la grădinița pe care o conduce, Raluca s-ar fi îndrăgostit de un tânăr alături de care trăiește o adevărată poveste de iubire în acest moment.

Alesul inimii Ralucăi se numește Ibrahim și este de origine arabă. Acesta are 27 de ani și provine dintr-o familie înstărită, cu mai multe afaceri în România.

Raluca Pastramă și Ibrahim / Sursă foto: Instagram

Iubitul Ralucăi parte foarte îndrăgostit de fosta soție a lui Pepe și își declară iubirea pe rețelele de socializare, ca un licean îndrăgostit, în ciuda faptului că se apropie de 30 de ani. Semn că Ibrahim este sigur de sentimentele pe care le are față de Raluca.