foto) I-au bătut partenera și au furat bijuterii de 200.000 €! Totul s-a întâmplat în 5 minute. Decizia luată de milionar

 foto) I-au bătut partenera și au furat bijuterii de 200.000 €! Totul s-a întâmplat în 5 minute. Decizia luată de milionar

Justin Kluivert, jucătorul împrumutat de AS Roma la Valencia în acest sezon, a avut parte de o noapte zbuciumată înaintea meciului pe care ”Liliecii” îl dispută la Mallorca, în runda cu numărul 36 din La Liga, scrie presa română.

Aflat în deplasare alături de colegii săi, Kluivert a fost anunțat că prietena sa a fost bătută de câțiva indivizi cu cagule, care apoi i-au furat din casă bijuterii și ceasuri în valoare de 200.000 de euro, notează Marca.

Partida Mallorca – Valencia va putea fi urmărită de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 2, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Partenera fotbalistului olandez se afla la plimbare cu câinele, în momentul în care a fost lovită de hoți, care au obligat-o să le spună unde se află bunurile de valoare. Totul a durat doar 5 minute, iar bărbații s-au făcut nevăzuți.

Iubita lui Justin Kluivert a suferit un șoc, dar nu a fost rănită grav, astfel că jucătorul Valenciei a decis să rămână alături de colegii săi pentru duelul cu Mallorca, extrem de important în lupta pentru retrogradare. „Liliecii” se află pe poziția a 13-a în La Liga, dar sunt la doar două puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat în prezent de Valladolid.

Fiul lui Patrick Kluivert a fost crescut de Ajax, iar în 2018 AS Roma plătea nu mai puțin de 17,25 milioane de euro pentru transferul său. Gruparea din capitala Italiei l-a împrumutat succesiv la RB Leipzig, Nice și Valencia, iar din salarii, atacantul a adunat până acum aproximativ 13 milioane de euro.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Justin Kluivert, potrivit Transfermarkt.

8 goluri și două assist-uri în 26 de meciuri sunt cifrele lui Kluivert la Valencia.

Aura Mereuta

https://shok.md