(FOTO) Imagine rară cu mama și bunica lui Smiley. Cum s-au pozat împreună de Crăciun

 (FOTO) Imagine rară cu mama și bunica lui Smiley. Cum s-au pozat împreună de Crăciun

Smiley a petrecut Crăciunul în familie. Artistul, care a devenit tată pentru prima oară anul acesta, nu le-a arătat fanilor săi o poză cu iubita Gina Pistol și cu fiica lor, ci o fotografie rară cu mama lui și cu bunica, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

A doua zi de Crăciun, Smiley și-a surprins prietenii din mediul online, de pe Facebook și Instagram, cu o imagine de familie. Cântărețul în vârstă de 38 de ani s-a fotografiat alături de mama lui, care apare în stânga pozei, cu bunica, în centru. A avut și un mesaj de transmis. „Dimineață magică! Family time! #mama #bunica #familia”, a notat Smiley.
Mulți dintre cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat cu like-uri și comentarii:

„Crăciun fericit și multă sănătate mamei, bunicii, soției, fetiței tale și întregii familii. (…) O familie frumoasă! Vă salut pe toți, în special pe buni, pe care o îmbrățișez cu drag! Să fiți sănătoși, să ai grijă de ei, pentru că merită tot respectul pentru modul în care te-au crescut. Domnul să te binecuvânteze! (…) Să te bucuri de familia ta mulți, mulți ani să-i respecți, datorită lor ești ceea ce ești”, au notat fanii lui pe Facebook.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tată Gina Pistol a mărturisit că iubitul ei este foarte atent cu Josephine și el este cel care o schimbă încă de când a venit acasă. Artistul s-a adaptat foarte repede la rolul de tată, fapt de care vedeta a fost foarte surprinsă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și