FOTO În premieră Monica Bellucci alături de fiica ei, pe coperta revistei Vogue

 FOTO În premieră Monica Bellucci alături de fiica ei, pe coperta revistei Vogue

Deva Cassel, fiica cea mare a actriţei Monica Bellucci şi a lui Vincent Cassel a apărut pentru prima dată pe coperta unei reviste de modă, alături de mama ei. Modela a moştenit de la părinţii ei cele mai frumoase trăsături, scrie SHOK.md.

Vogue Italia a scos o ediţie specială pentru luna iulie, coperta revistei fiind rezervată superbei actriţe Monica Belluci, ajunsă la vârsta de 56 de ani, care a pozat alături de fiica sa adolescentă, Deva, în vârstă de 16 ani. Aceasta este povestea a două generații în oglindă, într-o după-amiază la Paris

În editorialul său, din Vogue, regizorul Emanuele Farneti a scris: „Monica însăşi a dorit să facă gestul de a se da deoparte şi de a o lăsa pe Deva în lumina reflectoarelor. Să recunoaştem acest lucru: a face loc celor care vin după noi (o fiică, un succesor) nu este ceva cu care suntem obişnuiţi să vedem des. Aşa că Deva (Roversi spune despre ea: „Am simţit aceeaşi emoţie pe care am simţit-o cu Natalia Vodianova şi Kate Moss. Emoţia în faţa frumuseţii pure”) şi cei 16 ani ai săi deschid un număr dedicat în totalitate vârstei sale”.

Realizarea revistei Vogue este uriaşă, nimeni nu le mai fotografiase împreună. Este o copertă ce va intra în istorie, cu siguranţă.

”Mamă şi fiică s-au reunit acum într-un studio foto din Paris, în faţa formatului 6×4,5 Hasselblad al lui Paolo Roversi, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensaţia care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună”, a scris revista Vogue.