(foto) Inna, într-un body negru îndrăzneț. Artista i-a cucerit pe fani cu noile fotografii de pe Instagram: „Pune-ți niște pantaloni”

 (foto) Inna, într-un body negru îndrăzneț. Artista i-a cucerit pe fani cu noile fotografii de pe Instagram: „Pune-ți niște pantaloni”

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste, atât din România, cât și din străinătate. Muzica sa este ascultată de milioane de oameni, reușind să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, care urmăresc cu interes fiecare postare, scrie presa română.

Recent, artista în vârstă de 36 de ani a publicat noi fotografii pe contul său de Instagram în care apare într-un body  negru, foarte îndrăzneț, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Inna și-a completat ținuta cu o pantofi cu toc crem și șosete sport, personalizându-și astfel look-ul în stilul său caracteristic, dar și cu o jachetă din piele oversize.

„Inna, pune-ți niște pantaloni!”, a scris cântăreața în descrierea fotografiilor postate pe rețeaua de socializare.

Fanii au fost impresionați de postarea artistei, astfel că nu s-au putut abține și au complimentat-o cu cele mai frumoase cuvinte în secțiunea de comentarii: „Pantalonii sunt supraevaluați”/ „Ești atât de frumoasă și uimitoare”/ „Unde mergi în această ținută sexy?”/ „Ești superbă”.  

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Aura Mereuta

https://shok.md