FOTO Interpretul Dima Trofim a devenit tătic pentru prima dată: „M-am topit când mi-am luat fiica în brațe”

 FOTO Interpretul Dima Trofim a devenit tătic pentru prima dată: „M-am topit când mi-am luat fiica în brațe”

Interpretul Dima Trofim în vârstă de 32 de ani a devenit tătic pentru prima dată. Iubita lui, Angela a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care cântărește 3.340 grame și 53 de centimetri. Prezentatorul TV nu a păstrat această bucurie doar pentru ei, ci le-a împărtășit-o și fanilor. Astfel, el a fost cel care a făcut anunțul, pe rețelele de socializare, unde a publicat și prima imagine cu fetița, scrie SHOK.md.

„M-am topit când mi-am luat fiica în brațe. E cât palma. Am înnebunit în acel moment. Atât de fericit sunt că am putut să vin acolo la maternitate și să-mi văd iubita și fiica. Să o țin pe Ania pentru prima dată în viață în brațe. Este un moment de neuitat, de nedescris, nu am cuvinte”, a menționat prezentatorul TV pe pagina lui de Instagram.

Interpretul a dezvăluit și ce numa au ales pentru fetița lor: Ania.

https://www.instagram.com/p/CUK-sQGMLx-/?utm_source=ig_web_copy_link

Dima Trofim și Angela sunt împreună de circa un an și jumătate.

Dima Trofim este un cântăreț, actor, dansator, prezentator la Star Matinal și co-prezentaror la Mireasa și fost membru al trupei LaLa Band. Acesta a devenit celebru datorită participărilor frecvente la show-urile televizate de succes din România și Republica Moldova.