(FOTO) Irina Rimes în „tandrețuri” cu un bărbat misterios, pe străzile din București

 (FOTO) Irina Rimes în „tandrețuri” cu un bărbat misterios, pe străzile din București
Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar, oare, iubirea pariziană e de ajuns să o determine să blocheze definitiv toate celelalte tentații? E o întrebare care s-ar impune, după imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO! Ea, alături de prietene, la o cafenea din Dorobanți Dar apare și el, nu iubitul, ci alt bărbat misterios, scrie SHOK.md.

Multă vreme s-a tot discutat despre povestea de iubire dintre Irina Rimes și David Goldcher, un tânăr artist francez. Atât de mare a fost fiorul dragostei încât artista originară din Chișinău și-a împachetat toată „viața” și a plecat în Franța, unde părea că a luat-o de la zero. Închiriase un apartament, ba chiar semnase și cu o casă de discuri, semn că nu voia să pună pe plan secund cariera. Totul, până acum, se pare! Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o în țară, la o terasă, cu prietenele, dar și cu un domn misterios.

În zona „Dorobanți” avea să-și petrecă artista câteva ore. Într-o după-amiază însorită, alături de o gașcă de fete, loc în care confesiunile au fost cu duiumul. Afară, într-un cadru frumos, elegant … cât de cât, fetele stau, parcă, la șezătoare. Irina, pare să conducă conversația în timp ce „trage” de un pahar de limonadă.

Îl combină și cu tutunul, nu o țigară sau două, ci chiar mai multe. Le sudează! Povestesc, se amuză și minutele trec. Însă, la un moment dat, atmosfera se schimbă. Apare el, un tânăr pe care Irina Rimes îl privește, parcă, cu jind. Îi sare în brațe și-l pupă. Se bucură de revedere! Oare aceste gesturi să aibă o și mai mare însemnătate sau așa e ea, prietenoasă?

Maria Palade

https://shok.md/