FOTO Irina Rimes, vacanță de vis la Saint Tropez alături de iubitul ei francez

 FOTO Irina Rimes, vacanță de vis la Saint Tropez alături de iubitul ei francez

 Irina Rimes a plecat într-o binemeritată vacanță alături de iubitul ei francez, David Goldcher. Cei doi se bucură de vremea bună și de clipe de relaxare pe Coasta de Azur, și anume în cea mai renumită staţiune din sudul Franţei, Saint Tropez, scrie SHOK.md.

Artista a împărtăşit fanilor săi câteva imagini cu peisaje feerice.

„Hai in vacanțe
Pe la Saint Tropez
Tarara, tarara„, a scris aceasta în dreptul postării.

„La 10 km de Saint Tropez (care-i oraș frumos, n-am ce spune, dar nu frumusețea aia de te lovește în moalele capului), spre Ramatuelle, mai exact bagi pe Waze Cap Taillat, se găsește o potecă de vreo 2,5 km de-a lungul plajei Escaletului (la plage de l’Escalet așa-i zice) până în vârful peninsulei (aceea care se vede in spate in prima poza). Impresionant de frumos”, a mai adăugat artista.

La începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes se iubește cu un francez. Totul s-a adeverit când cântăreața a postat în mediul online imagini cu cel care îi este acum iubit. Îndrăgostiții au locuit împreună o perioadă în Franța, iar recent, artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde cântăreața i-a prezentat familia.

Iubitul artistei lucrează tot în industria muzicală și a fondat în 2017 proiectul We Are Gold, împreună cu un alt producător francez, Rémi Fontaine-Berger. În prezent, amândoi activează în această formație, iar piesele lor pot fi ascultate pe Youtube. 

David Goldcher s-a născut într-un oraș din vestul Franței cu deschidere la mare, Les Sables-d’Olonne, însă acum locuiește la Paris.