(FOTO) Jennifer Lopez și Ben Affleck, pentru prima oară în lumina reflectoarelor, după reînceperea relației

 (FOTO) Jennifer Lopez și Ben Affleck, pentru prima oară în lumina reflectoarelor, după reînceperea relației

Ieri, Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, s-au alăturat oaspeților și participanților la Festivalul de Film de la Veneția. Cei doi au avut o apariție strălucitoare, scrie SHOK.md cu referire la spletnik.

Jennifer și Ben nu s-au grăbit să-și confirme relația, chiar și atunci când pe internet au început să apară tot mai multe fotografii în care cei doi apar împreună, iar anumite persoane din cercul apropiat al celebrităților împărtășeau neîncetat detalii din relația lor.  Confirmarea relației s-a întâmplat abia la ziua de naștere a lui Jennifer, atunci când diva a postat pe Instagram o fotografie în care îl sărută pe Ben Affleck.

Internauții presupun în timpul apropiat Ben și Jennifer ar urma să organizeze chiar și o nuntă. Chiar dacă „cuplul momentului” nu a comentat încă în vreun fel relația, surse apropiate din mediul lor spun că Ben și Jen sunt foarte fericiți împreună. Cum va evolua relația acestora rămâne doar să vedem.

https://www.instagram.com/p/CTrB1Zyjfma/

După 17 ani de la despărțirea lui Ben cu Jennifer, primele zvonuri despre restabilirea relației lor au apărut în luna mai 2021. Cu doar o lună înainte, Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi au fost împreună timp de patru ani și chiar erau pe cale să organizeze o nuntă. Se zvonește că Lopez s-a apropiat de Affleck în februarie, evitând, o anumită perioadă să-și facă publică relația.

Maria Palade

https://shok.md/