(FOTO) Julia Roberts a dominat covorul roșu de la Cannes într-o redingotă

 (FOTO) Julia Roberts a dominat covorul roșu de la Cannes într-o redingotă

Actrița în vârstă de 54 de ani a arătat de minune, aseară, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Julia Roberts s-a numărat printre numele mari care au sosit pe covorul roșu de la Cannes în cea de-a treia seară a festivalului, la premiera filmului Armageddon Time, o producție cu Anne Hathaway în rol principal.

anne hathaway profimedia 0692863332 jpg

Vedeta de 39 de ani a arătat, la rândul ei, foarte sofisticată în rochia ei cea albă, completată cu un colier Bulgari care a atras toate privirile.

Cât despre Julia Roberts, aceasta a ales pentru apariția ei de gală un costum Louis Vuitton cu pantaloni și redingotă, foarte șic, la care a purtat bijuterii Chopard, ieșind în evidență colierul cu piatră impresionantă de la gât.

julia roberts profimedia 0692750956 jpg

Cu părul coafat în bucle naturale, Julia a adoptat un machiaj simplu și deloc încărcat, lăsând mai degrabă zâmbetul ei legendar să îi lumineze fața.

La aceeași premieră a fost prezentă și Alessandra Ambrosio, brazilianca în vârstă de 41 de ani făcând senzație într-o rochie voluminoasă, creație Stephane Rolland, semi transparentă în partea superioară și completată de o pereche de mănuși albe lungi.

ambrosio profimedia 0692861501 jpg

Trei frumuseți diferite pe același covor roșu, în aceeași seară de gală a celui mai așteptat festival european de film

Maria Palade

https://shok.md/