(FOTO) Kate Middleton și-a găsit sosia în Australia. Asemănarea dintre pictorița Brittany Dixon și ducesă i-a lăsat fără cuvinte pe internauți

 (FOTO) Kate Middleton și-a găsit sosia în Australia. Asemănarea dintre pictorița Brittany Dixon și ducesă i-a lăsat fără cuvinte pe internauți

În urmă cu câteva săptămâni, Brittany Dixon era o pictoriță puțin cunoscută pe plan local. Australianca a devenit senzația internetului după ce a început să-și promoveze lucrările pe Instagram și TikTok. Aceasta a primit laude pentru talentul său indiscutabil, dar cei mai mulți internauți au fost uimiți să vadă cât de mult seamănă cu Kate Middleton, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Acum, tânăra a mers să dea o probă pentru a apărea în popularul serial „The Crown”, în care-și dorește să joace rolul ducesei de Cambridge.

„Kate are un accent elegant. Sunt norocoasă să am familie în Marea Britanie. Tatăl meu s-a născut în Londra și am o bunică cu un accent foarte elegant. Sunt sigură că-mi va putea da niște indicații”, a povestit artista.

Brittany este uimită de popularitatea câștigată și de faptul că străinii o asaltează cu mesaje frumoase. Întrebată dacă este deseori comparată cu ducesa, Brittany a declarat, conform Daily Mail:

„De câțiva ani primesc acest compliment, însă niciodată atât de des ca în ultima vreme. Nu mă așteptam să am parte de atât de multă atenție după un clip pe TikTok, a fost o nebunie. Sincer, nu aș fi aplicat pentru The Crown dacă nu primeam atât de multe mesaje de încurajare. A fost o experiență cu adevărat pozitivă”.

Maria Palade

https://shok.md/