(FOTO) „Kim Kardashian” a Indiei, ipostaze la limita decenței.Cum arată după ce și-a injectat timp de 2 ani grăsime în posterior

 (FOTO) „Kim Kardashian” a Indiei, ipostaze la limita decenței.Cum arată după ce și-a injectat timp de 2 ani grăsime în posterior

Shilpa Sethi este o influenceriță din New Delhi care și-a mărit posteriorul pentru a o imita pe Kim Kardashian. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a cheltuit 60.000 de euro pentru a-și îndeplini visul, scrie SHOK.md cu referire la protv.

Shilpa și-a injectat grăsime în posterior, timp de 2 ani, iar acum este foarte mandră de rezultatul obținut. În pofida comentariilor răutăcioase ale unor urmăritori, care spun că a exagerat, tânăra continuă să posteze imagini provocatoare.

Ea își expune corpul în ținute decupate și în lenjerie intimă, iar postările de pe Instagram i-au adus până acum 6,3 milioane de urmăritori și sute de mii de euro în cont. Cea mai recentă postare, în care își etalează posteriorul într-o rochie mulată cu decupaje a adunat aproape 300.000 de like-uri.

 

„Fanii spun că am cel mai frumos fund. Și asta pentru că este făcut din propria mea grăsime. Este moale”, spune tânăra, care se laudă că primește mii de mesaje cu propuneri indecente pe Instagram, inclusiv de la sportivi și rapperi.

Maria Palade

https://shok.md/