(FOTO) Ksenia Borodina dezvăluiri, după divorț: ,,Nu merită să le oferi oamenilor a doua șansă”

 (FOTO) Ksenia Borodina dezvăluiri, după divorț: ,,Nu merită să le oferi oamenilor a doua șansă”

 

Kseniei Borodinaa, tocmai a trecut printr-un divorț, însă acest lucru nu a pus-o la pamânt, din contra, a învățat-o ce trebuie să facă, pentru a se bucura mai mult de viață, scrie SHOK.md.

Pe profilul ei de Instagram, prezentatoarea TV le-a spus fanilor că fiica ei, trece greu peste despărțirea părinților ei.

„Am avut multe conversații cu fiica mea. I-am dat multă căldură și afecțiune. Este o fată foarte inteligentă și sensibilă, îi este greu, dar, va înțelege”, a scris Ksenia.

Vedeta a recunoscut că relația cu Omarov nu se mai poate restabili.

„O femeie normală așa ceva nu iartă”.

Ea a mai explicat că în ultimul timp a existat o defecțiune a relației lor, motiv pentru care s-a produs ruptura. Prezentatoarea TV nu este încă pregătită pentru o nouă relație, dar știe sigur că bărbatul ei, nu trebuie să fie o persoană publică.

„Omului de lângă mine nu trebuie să-i placă să fie popular, doar de mine să-i placă.Cum demonstrează practica, oameni nu apreciază. Nu  merită să le oferi oamenilor a doua șansă”

 

În prezent, Teona locuiește cu mama ei, dar Kurbanov încearcă să petreacă timp cu fiica lui cât mai des posibil. Borodina a mai povestit câte ceva despre viața ei. Aceasta nu consideră căsătoria cu antreprenorul o greșeală. Vedeta este sigură că mariajul i-a adus multă fericire și îi mulțumește fostului pentru copilul lor. Ksenia a mai menționat că are o relație bună cu primul ei soț, Yuri Budagov, de la care prezentatoarea are o altă fiică, pe nume Marusia.

 

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/