(FOTO) Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta, care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

 (FOTO)  Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta, care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Laura Pausini arată excepțional la vârsta de 47 de ani. Cântăreața este considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile, iar de curând artista a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Laura Pausini are 47 de ani, dar nu-și arată vârsta. Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat, după cum fanii pot observa în imaginile postate pe Instagram.

Artista este mereu cu zâmbetul pe buze și debordează de energie, semn că se simte foarte bine în pielea ei, iar acest lucru se poate vedea și din fotografii. Recent, artista italiancă a dezvăluit că a slăbit aproximativ 20 de kilograme, după ce a decis să urmeze o dietă simplă.

Potrivit acesteia, dieta oferă organismului cantitatea de proteine de care are nevoie pentru a combate obezitatea. Aceasta contribuie la pierderea grăsimilor și la păstrarea masei musculare și poate fi urmată în trei etape – pierderea în greutate, tranziția și menținerea.

Rutina Laurei Pausini combină o alimentație bună cu un stil de viață activ fizic, care este intens, dar cu moderație. Dieta nu este considerată una strictă, ci doar adaptată nevoilor organismului. Promovează proteinele pentru a păstra mușchii și limitează carbohidrații și grăsimile. Într-un interviu, artista a spus că a avut unele dificultăți în a renunța la anumite alimente, dar rezultatul a justificat toate sacrificiile sale.

 

Laura Pausini este una dintre cele mai cunoscute câtărețe din Italia. A câștigat cea de-a 43-a ediție a Festivalului de muzică de la Sanremo cu piesa „La solitudine”, care a devenit un hit internațional. Este câștigătoare a numeroase premii internaționale, iar albumele sale s-au bucurat de mare succes la public.

 

Laura Pausini este o mamă implicată

Cântăreața italiană este într-o relație de peste 15 ani cu chitaristul Paolo Carta și împreună au o fiică în vârstă de 8 ani. “A fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă. Da, așa mi-a spus: Ești frumoasă. Două cuvinte care mi-au schimbat viața. Nimeni nu-mi spusese asta vreodată”, a mărturisit Laura Pausini.

 

Citește și: În urmă cu 15 ani toate româncele erau îndrăgostite de el! Cum arată Eros Ramazzotti la 57 de ani

Laura Pausini spune că faptul că devenit mamă i-a schimbat viața. “Acum fetița mea dă sens vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și am reușit. Întotdeauna cred că Paola a știut cumva să aleagă momentul potrivit pentru a ajunge în viața mea. A fost o sosire cu adevărat magică”, spunea Laura Pausini într-un interviu.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și