(foto) Leo Messi, premiat la gala Laureus. Cum a apărut argentinianul alături de Antonela Roccuzzo

 (foto) Leo Messi, premiat la gala Laureus. Cum a apărut argentinianul alături de Antonela Roccuzzo

Leo Messi, starul celor de la PSG, a fost premiat în cadrul galei Laureus, unde a apărut alături de soția Antonela Roccuzzo, scrie digisport.ro.

În cadrul galei Laureus 2023, care a avut loc la Paris, Leo Messi a câștigat trofeul pentru cel mai bun sportiv..

Acesta a fost votat cel mai bun sportiv în cadrul galei Laureus și le-a luat fața lui Kylian Mbappe, colegul său de la PSG, Max Verstappen, pilotul de Formula 1 și Rafael Nadal, jucătorul de tenis spaniol.

La gala de la Paris, Leo Messi a fost însoțit de Antonela Roccuzzo, partenera sa.

Antonela Roccuzzo a purtat o rochie neagră, decupată la spate, în timp ce Leo Messi a purtat un costum negru cu cămașă și papion.

Leo Messi a fost premiat pentru a doua oară în carieră în cadrul galei Laureus. În mare măsură, Leo Messi a obținut premiul pentru triumful alături de echipa națională la Cupa Mondială din Qatar.

După ce a primit premiul, Leo Messi a avut și câteva cuvinte de adăugat.

Sunt foarte fericit să particip anul acesta (n.r. la gala Laureus), mai ales că este în orașul în care locuiesc.

Vreau să mă pot bucura de ea (n.r. de Cupa Mondială). A fost un moment foarte special în Qatar. Era trofeul care îmi lipsea. A fost special și pentru colegii mei de echipă și pentru întreaga țară.

Fotbalul a fost un mod de viață pentru mine. Sportul în general unește oamenii cu valori.

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, nu doar de la echipa națională, ci și de la PSG – nu am reușit nimic din toate acestea singur și sunt recunoscător că pot împărtăși totul cu ei”, a spus Leo Messi, citat de Mirror.

 

Aura Mereuta

https://shok.md