(foto) Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut: Actorul și-a lăsat barbă și s-a îngrășat

 (foto) Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut: Actorul și-a lăsat barbă și s-a îngrășat

Leonardo DiCaprio nu mai arată așa cum toată lumea îl ține minte. Actorul de la Hollywood  și-a lăsat barbă și s-a îngrășat câteva kilograme. În noul film în care joacă, acesta este cu greu recunoscut de fani, relatează SHOK.md, cu referire la presa străină.

Leonardo DiCaprio joacă în cel mai nou film, „Dont Look Up”, care va apărea pe Netflix pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului. Actorul este de nerecunoscut în peliculă. Acesta apare cu ochelari, barbă și burtă, imagine cu care fanii săi nu sunt deloc obișnuiți.

Actorul s-a filmat în „Dont Look Up” alături de Jennifer Lawrence, care a spus că a fost „iad” să filmeze alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet.

„A fost cea mai enervantă zi din viața mea”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

Ziua cu pricina a fost o scenă pe care Leonardo DiCaprio, în vârstă 47 de ani, și Chalamet, în vârstă de 25 de ani, o filmau cu Lawrence într-o mașină. „M-au înnebunit în ziua aceea”, a spus ea. „Nu știu ce a fost”, a continuat viitoarea mamă. „Timothée era doar încântat să iasă din casă după pandemie. Cred că a fost prima lui scenă. Și Leo alesese melodia care se cânta în mașină și era doar de genul: «Știi, acest cântec era despre, știi, bla, bla, bla»”.

Leonardo DiCaprio

Citește și