(FOTO) Lola Leon, transformare radicală pentru cea mai nouă ședință foto. Fiica Maddonei, de nerecunoscut în paginile Paper

 (FOTO) Lola Leon, transformare radicală pentru cea mai nouă ședință foto. Fiica Maddonei, de nerecunoscut în paginile Paper

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, este starul ediției din ianuarie a revistei Paper. Tânăra în vârstă de 25 de ani a pozat senzual într-o sedință foto cu tematică a anilor 90. Indiana Piorek a fost cea care s-a ocupat de fotografii, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Pentru acest pictorial, Lola, așa cum îi place să i se spună, și-a schimbat total look-ul. A optat pentru o nuanță blond a părului și pentru ținute inedite.

Lola Leon a intrat în industria modei încă de acum câțiva ani. Însă dansul este cel mai aproape de inima ei.

„Dansul, și în special cel de performanță, este într-adevăr un domeniu în care, dacă nu ești prezent și ești autentic, complet cufundat în mișcare, ci doar pe jumătate sau ești nervos ori timid, oamenii își pot da seama. „Nu te poți ascunde în dans, deoarece este o formă de artă în care îți porți emoțiile.”

 

„Iar asta m-a învățat în viață să fiu autentică în orice situație, pentru că de îndată ce nu ești tu, oamenii văd, simt acest lucru.”, a povestit Lola.

 

Întrebată ce-și dorește de la cariera ei, fiica Madonnei a explicat: „Vreau să fac coregrafie pentru artiști, pentru oameni care fac muzică, pentru artiști vizuali. Vreau să fac coregrafie ca job principal, dar există încă o mare parte din mine care mai vrea să cânte.

Nu știu dacă sunt pregătită să renunț la asta, dar cred că există o modalitate prin care le pot face pe amândouă. Acum sunt prinsă cu aceste coregrafii pentru videoclipuri muzicale. Cred că urmează ceva uriaș pentru mine, trebuie doar să merg înainte pentru a găsi acel punct dulce în care să îmbin tot ceea ce îmi doresc”

„Nu am o imagine anume în minte. Știu doar ce iubesc să fac și știu că dacă voi continua astfel voi ajunge undeva într-o bună zi.”

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și