(FOTO) Loredana Groza, din nou într-o ipostază care i-a uimit pe internauți. Diva de 51 de ani s-a lăsat pozată într-o ținută extrem de decoltată

 (FOTO) Loredana Groza, din nou într-o ipostază care i-a uimit pe internauți. Diva de 51 de ani s-a lăsat pozată într-o ținută extrem de decoltată
0Shares

Loredana Groza știe să se facă remarcată în orice situație. Indiferent că este pe scenă, la plimbare sau în intimitatea casei sale, “diva inamorata” nu se dezminte și apare în ținute care mai de care mai decoltate și mai pline de senzualitate, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Loredana Groza nu a fost niciodată timidă când a venit vorba să se expună în ipostaze în care nu multe femei ar avea curajul să apară.  Ținutele ei provocatoare iscă discuții interminabile pe rețelele sociale, dar artista nu are de gând să renunțe nici la rochiile scurte, nici la colanții mulați și nici la decolteu. Într-o astfel de postură s-a pus și zilele trecute, când s-a arătat pe Instagram într-un top dantelat și foarte decoltat, ce i-a lăsat la vedere sutienul.

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 51 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/