(FOTO) Loredana Groza în brațele lui Connect-R: Imaginea care a făcut furori printre fani

 (FOTO) Loredana Groza în brațele lui Connect-R: Imaginea care a făcut furori printre fani

Loredana Groza este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă acum artista a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce s-a fotografiat alături de Connect-R, scrie SHOK.md.

Nu de puține ori a impresionat cu imaginile în care își etala formele perfecte în ținute care mai de care mai nonconformiste, însă acum Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, le-a stârnit curiozitatea fanilor după ce s-a fotografiat alături de Connect-R, mulți dintre ei întrebându-se dacă nu cumva urmează o colaborare.

În imaginile respective, cântăreața apare îmbrăcată într-o salopetă cu animal print, peste care a asortat un hanorac, iar alături de ea este Connect-R. Imaginile inedite au stârnit numeroase reacții din partea fanilor ei, mulți întrebându-se dacă nu cumva lucrează la o piesă nouă.

”Doi frumoși!”, ”Urmează o nouă colaborare?”, ”Lucrați la o piesă împreună, sigur va ieși ceva tare.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 51 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și