(FOTO) Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Artista a fost taxată imediat de un fan: ”Nu poți să fii ca o tânără de 20 de ani!”

 (FOTO) Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Artista a fost taxată imediat de un fan: ”Nu poți să fii ca o tânără de 20 de ani!”

Loredana Groza nu trece neobservată. Artista are 51 de ani, se mândrește cu un trup perfect și adoră să pozeze în ipostaze inedite, care uneori sunt criticate de fani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

La doar câteva zile de când s-a fotografiat într-o cameră de hotel, într-o ținută ce-i punea în valoare picioarele lungi, artista a făcut publică o altă imagine ce a stârnit comentarii acide din partea fanilor.

În fotografia respectivă, artista apare întinsă în pat, îmbrăcată într-o cămașă cu un imprimeu deosebit. Ea a ales, însă, să poarte machiaj, însă unii dintre fani s-au grăbit să o critice.

”Oricât ai încerca, tot arăți ca o femeie adultă. Nu poți să fii ca o tânără de 20 de ani, hai să fim sinceri.”, a comentat un fan, în timp ce un altul n-a ezita să o complimenteze: ”Ești superbă, Lore!”

https://www.instagram.com/p/CTT-ugLjS4F/

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Maria Palade

https://shok.md/