(FOTO) Loredana Groza, o nouă apariție inedită la 51 de ani. Artista a îmbrăcat o bluză cu un decolteu imposibil de ignorat

 (FOTO) Loredana Groza, o nouă apariție inedită la 51 de ani. Artista a îmbrăcat o bluză cu un decolteu imposibil de ignorat

Într-o imagine făcută publică de Ema Uta, celebrul make-up artist al vedetelor, artista apare îmbrăcată într-o bluză neagră, cu un decolteu amețitor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

De asemenea, și artista a făcut publice mai multe imagini pe Insta Story, fanii putând să-i admire ținuta în toată splendoarea, dar și machiajul și coafura.

”Perfecțiune!”, ”Superbă”, ”Atât de frumoasă!”, au comentat unii dintre fani în dreptul fotografiei ce a adunat mii de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/CUXVxNOoMDE/

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii, zilele trecute, când a publicat pe rețelele sociale o fotografie din ambulanță, fară a dezvălui motivul pentru care s-a simțit rău. Ulterior, artista a dezvăluit în sfârșit de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Printr-o imagine publicată pe Instagram, Loredana Groza le-a adresat acestora un mesaj de mulțumire pentru grija purtată și mesajele pozitive, precum și o scurtă explicație prin care a înlăturat orice suspiciune că ar fi fost infectată cu coronavirus.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Aveți grijă! Aveți toată dragostea mea”.

Maria Palade

https://shok.md/