(FOTO) Loredana Groza s-a pozat în pat, într-o ipostază provocatoare

 (FOTO) Loredana Groza s-a pozat în pat, într-o ipostază provocatoare

Loredana Groza a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată pe Facebook. Celebra artistă în vârstă de 51 de ani și-a arătat încă o dată formele. Ipostaza în care s-a pozat a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Loredana Groza a încărcat pe Instagram o imagine unde apare în pat, singură. Stă culcată pe burtă, cu capul pe pernă și privirea îndreptată spre aparatul de fotografiat. Cântăreața nu poartă pijamale, ci un costum special, un body turcoaz și un dres plasă. În picioare are o pereche de ghete cu toc foarte înalt, asortate cu restul ținutei.

„Dimineața mea de luni”, a notat vedeta în dreptul imaginii.


Fanii ei imediat au remarcat fotografia. Până acum, i-au oferit peste cinci mii de like-uri. Mulți dintre ei au reacționat și cu comentarii.

„Frumusețea e trecătoare. Loredana, aș aprecia să pui o poză cum pregătești niște sarmale sau cum faci o ciorbă bună, dar așa sunt toate divele, își arată tot corpul ca să atragă lumea. ”

Mai merge la fetele tinere să pozeze așa că asta e viața acum și a fost dintotdeauna că noi, femeile, nu avem nimic de preț (unele din noi). Lucrurile de preț sunt bine ascunse și le vezi doar câte puțin și ai mult de forat să ajungi la ele. O femeie care se respectă arată câte puțin și e mult mai plăcută”.

„Un pic de decolteu, un șliț sau mai știu eu. Dar când o vezi despuiată toată, ai văzut deja tot și nu mai are nici un farmec. Eu așa cred”.

Superbă și perfectă!”, au fost câteva dintre mesajele apărute pe Facebook.

Loredana este o cântăreață de muzică ușoară din România, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, antrenoare în show-ul muzical Vocea României în primele 7 sezoane.

 

Maria Palade

https://shok.md/