(FOTO) Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă. Gestul făcut de vedetă chiar în fața lui Smiley

 (FOTO) Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă. Gestul făcut de vedetă chiar în fața lui Smiley

Loredana Groza este cunoscută pentru faptul că încinge atmosfera în timpul spectacolelor sale, însă show-ul de ziua ei de naștere a fost cu mult peste așteptări. Artista a postat de curând câteva fotografii pe contul său de Instagram, pentru a le arăta fanilor care nu au fost prezenți la concert ce au pierdut, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, care a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 52 de ani, s-a fotografiat alături de Smiley în timp ce cânta una din piesele sale. Artista a purtat o rochie strălucitoare, compusă din bucăți de sticlă, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme lungi argintii, puse peste o perehe de dresuri din plasă. În tot acest timp, Smiley, care și-a făcut apariția într-o ținută casual ca de obicei, s-a uitat cu admirație la frumosa artistă.

Postarea Loredanei a avut o mulțime de fotografii cu artiștii care au cântat alături de ea, printre care Oana Sîrbu, Nadir și Connect-R.

“Tu m-ai așezat pe un piedestal, să te poți uita sub fusta mea legal../ Momente din show-ul de ziua mea”, a scris Loredana Groza la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram.

 

Postarea a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au fost impresionați de concertul dat de cântăreață, luând cu asalt secțiunea de comentarii: „A fost incendiar”/ „La cât mai mult momente frumoase, Lori”/ „Ești minunată Lore, a fost un concert uimitor”.

Loredana Groza continuă să arate și să se simtă formidabil, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să se mențină în formă vedeta lor preferată. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit sincer despre ritualul său de înfrumusețare și despre stilul de viață pe care îl are și care o ajută să arate spectaculos în fiecare zi.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și