(foto) Maria Sharapova a devenit mămică: Numele pe care l-a ales tenismena pentru băiețelul ei

 (foto) Maria Sharapova a devenit mămică: Numele pe care l-a ales tenismena pentru băiețelul ei

 Fosta jucătoare rusă de tenis Maria Sharapova, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam a născut un băiețel. Anunțul a fost făcut de tenismenă pe Instagram, unde a publicat și prima imagine cu fiul său. 

Theodore – acesta este numele pe care Sharapova l-a ales pentru băiețelul ei.

„Cel mai frumos, provocator și plăcut cadou pe care mica noastră familie și-l putea dori”, este mesajul scris de fosta jucătoare de tenis, în dreptul fotografii, unde apare alături de bebeluș și de logodnicul ei, Alexander Gilkes.

Acum doi ani, Maria Sharapova s-a retras din tenis, din cauza multiplelor accidentări și a suspendării pentru utilizarea unor substanțe interzise. Fostul lider mondial are în palmares cinci titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Sharapova este e una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie, după ce a fost 11 ani pe primul loc în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri, potrivit Forbes. Maria Sharapova a debutat și în cinematografie, după ce a avut o apariție de câteva secunde în Ocean’s Eight.

Citește și