(FOTO) Mark Zuckerberg s-a apucat de arte marțiale. „Tăticul Facebook” a câștigat o medalie de aur

 (FOTO) Mark Zuckerberg s-a apucat de arte marțiale. „Tăticul Facebook” a câștigat o medalie de aur

Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, care este fondatorul Facebook, a câștigat două medalii la prima competiție de arte marțiale la care a participat, scrie click.ro.

Mark Zuckerberg s-a reprofilat

Mark Zuckerberg a publicat imagini de la confruntări, chiar pe contul personal de pe rețeaua socială pe care o conduce. Deși s-a „șifonat” un pic cu arbitrul, miliardarul a luat medalii de aur și argint la un campionat de jiu-jitsu brazilian.

„Am concurat la primul meu turneu de jiu-jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla. Le mulțumesc lui Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry pentru că m-au antrenat”, a scris Zuckerberg pe contul personal de Facebook.

Antrenorul Khai Wu le-a dezvăluit jurnaliștilor că Mark Zuckerberg, care are o avere de 82,7 miliarde de dolari, este poreclit „ucigașul tăcut”, e foarte serios la antrenamente și muncește extraordinar de mult.

„Să-l văd pe Zuck concurând a fost destul de epic. Niciun meci nu a fost ușor și totul a fost câștigat pe drept. A fost o onoare să pot ajuta la antrenamente și să-i ofer sfaturi”, a declarat Khai Wu, citat de The Guardian.

Mark Zuckerberg a primit mesaje de felicitare de la mai mulți sportivi de renume. Fostul campion UFC, Conor McGregor, a comentat la postarea fondatorului Facebook: „E al naibii de minunat ce ai făcut, Mark.” Brazilianul Bernardo Faria, de cinci ori campion mondial la jiu-jitsu, a spus despre victoria lui Zuckerberg: „Uimitor!!! Jumătate de gardă, brațe, triunghi! Super-misto!'”

Alte celebrități care practică acest sport

Și alți oameni celebri s-au apucat de acest sport. Actorul Ashton Kutcher, care a început jiu-jitsu în urmă cu mai bine de un deceniu, are o centură maro în acest sport. Actorul Jason Statham și comediantul Russell Brand au centuri violet. Starul The Peaky Blinders și Venom, Tom Hardy, concurează și în Marea Britanie și a câștigat competiții la Wolverhampton și Milton Keynes.

Duminica Lilia

https://shok.md/