(FOTO) Mesajul scris de Smiley a stârnit reacții neașteptate : ”NU MAI POȚI ALTFEL S-O UZI?

 (FOTO) Mesajul scris de Smiley a stârnit reacții neașteptate : ”NU MAI POȚI ALTFEL S-O UZI?
0Shares

Pe rețelele de socializare, Smiley a postat un mesaj în dreptul pozei. Vezi ce reacții neașteptate au avut internauții la postarea artistului, scrie SHOK.md.

Smiley a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în grădină, în timp ce udă gazonul. În dreptul fotografiei, interpretul a scris un mesaj comic:

”Așa o ud pe Gina în ultimul timp”.

La postare, internauții au reacționat imediat.

”Mi se pare mie sau mâna ta dreaptă e mai puternică în ultimul timp?”, ”Numai eu m-am gândit aiurea?”, ”Smiley s-a făcut spălător de pistoale! ”, ”Bună asta!”, „Nu mai poți altfel s-o uzi? ”, ”Vorbe cu tâlc”, ”Să te gândești la o strategie pentru iarna care vine. Atunci va fi și mai greu să o uzi. ”, ”Bine si așa… decât deloc”, „Tu-ți dai seama ce norocoasă e?”, ”După posibilități”, ”Așa de curând? Mă așteptam la asta dar după vreo cel puțin 10 ani de stat împreună… nasol omule  Salve ”, sunt o parte din mesajele pe care Smiley le-a primit la postarea de pe social media.

Pe de altă parte, postarea de pe rețelele de socializare a strâns aproape 20.000 de aprecieri în doar trei ore.

De-a lungul timpului Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor și aceeași rețetă pare că o aplică și în cazul micuței Josephine.

Deși cei doi postează în mediul online câteva momente din viața de părinți, nu i-au dezvăluit până acum fața cele mici.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/