FOTO „Mi s-a făcut dor de mine” – vezi ce schimbare a făcut Aura, pentru a se regăsi

 FOTO „Mi s-a făcut dor de mine” – vezi ce schimbare a făcut Aura, pentru a se regăsi
0Shares

Cu dorul de trecut, Aura a făcut o reproducere a coafurii ei de acum 20 ani, iar rezutatul final l-a publicat pe pagina ei de Facebook. Vezi cum arată acum interpreta, scrie SHOK.md.

„Zilele acestea, răscolind prin arhiva personală, am dat de acest ziar, în care era fotografia cu mine. Când am văzut anul (2001)… Mi s-a făcut dor de mine ,de cea de-atunci, și-am hotărât să fac o reproducere. Zis și făcut! ”. Aura nu a stat mult pe gânduri și a mers la un stilist: „I-am arătat poza din ziar și-am intrebat-o: “Mai ții minte tunsoare pe care mi-ai făcut-o acum 20 de ani???””Desigur!”- zise ea. Iată și rezultatul. P.S. Apropo, întâmplător sau nu, eram la fel intr-o haină stil militari.Preferintele-mi sunt constante.”.

Imaginile au adunat sute de aprecieri. Fanii au remarcat în comentarii că arată la fel de minunat ca acum 20 de ani: „Apropo, frezura și culoarea aceasta întotdeauna te făcea mai interesantă la chip și foarte mult te deschide la față …pe scurt…întoarcere la acest stil/Frumoasa ca la 20 de ani ”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber
0Shares