(foto) Mihai Bendeac şi-a cumpărat o maşină nouă. Cât costă și cum arată automobilul de lux

 (foto)  Mihai Bendeac şi-a cumpărat o maşină nouă. Cât costă și cum arată automobilul de lux

Mihai Bendeac a renunțat la vechiul Land Rover pentru un alt model. Depre aceasta, actorul a anunțat pe Instagram, unde a vorbit și despre cât de grea a fost despărțirea de vechiul autovehicul.

Potrivit fanatik.ro, uratul de la iUmor și-a achiziționat un Land Rover Discovery 4, o mașină cu 256 de cai putere și o capacitate cilindrică de 2.993 cm3.

Bendeac ar fi scos din buzunar nu mai mult de 15.000 de euro, preț cu care poate fi cumpărat acest model de Land Rover la ora actuală. Suma poate fi și mai mică, asta dacă mașina are nevoie de întrețineri suplimentare.

„Am vândut Land Rover-ul pe care l-am avut timp de 10 ani. Am plâns, am bocit, mă rog. Mi-am cumpărat altă mașină. Știu, pare o tâmpenie, că e vorba despre o mașină, dar pur și simplu mă simt mult mai fericit. Mă simt mult mai bine în acest model de mașină.

În momentul în care intram în mașina pe care mi-o cumpărasem aveam senzația că îmi trădez nevasta cu o amantă mai tânără și mai tunată”, a povestit Mihai Bendeac pe Instastory, filmându-se din interiorul noului său Rover.

Bendeac a aflat și unde a ajuns vechea sa mașină. „Un vecin al tatălui meu a făcut această poză acum două zile. Land Rover-ul meu vechi, acum în proprietatea unui constănțean”, a scris umoristul.

Citește și