(FOTO) Natalia Gordienko a luat trofeul pentru melodia „High Heels” : „Mai departe, cu capul sus pe tocuri înalte”

 (FOTO) Natalia Gordienko a luat trofeul pentru melodia „High Heels” : „Mai departe, cu capul sus pe tocuri înalte”

Natalia Gordienko a participat la evenimentul  – „Moda Topical Style Awards”, unde a luat trofeul de „Cel mai dansant hit al anului” pentru melodia „High Heels”, scrie SHOK.md.

Natalia s-a împărtășit cu fanii săi, despre bucuria ei.

„Pentru mine fiecare premiu este un stimul să merg mai departe, cu capul sus pe tocuri înalte. „Cel mai dansant hit al anului”, URAAAA, Sunt fericită că muzica mea inspiră la dans. Let’s dance! And to live a life you will remember!”, a transmis Natalia.

Ea este cântăreață și dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, împreună cu Arsenium și la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reușit să se califice în finală.

Anul 2009 a fost un an al provocărilor, dar și al succeselor pentru Natalia. Pe lângă genurile muzicale diverse pe care le-a încercat, Natalia a încercat și rolul de DJ, într-un proiect numit „Star DJ”, la care a obținut premiul I, dar nu i-a fost ușor, pentru că nu avea deloc experiență anterioară ca DJ.

În 2010, Natalia lansează primul ei album „Time” (Timpul), pentru ca în 2011 să lanseze „Cununa de flori”, cel de-al doilea album al său.

În 2015 a lansat un single intitulat Summertime, semnat de FLY RECORDS.

Din anul 2015 s-a anunțat căsătoria civilă cu un avocat moldovean care lucrează în România. Noul nume de familie al Nataliei e Bradu, chiar dacă ea a refuzat să recunoască relația (potrivit „apropomagazin.md”).

Maria Palade

https://shok.md/