FOTO Nepotul maestrului Botgros, la 22 de ani: „Muzica este calea mea”. Ce mesaj i-a transmis Adriana Ochișanu, de ziua lui

 FOTO Nepotul maestrului Botgros, la 22 de ani: „Muzica este calea mea”. Ce mesaj i-a transmis Adriana Ochișanu, de ziua lui

Cristi Botgros, fiul interpreților Corneliu Botgros și Adriana Ochișanu își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Cu acest prilej, interpreta de muzică populară a venit cu un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

„Tu ești cea mai mare mândrie a mea, fericirea mea, bucuria mea, cea mai mare victorie din viața mea. Niciodată nu voi înceta să mulțumesc bunului Dumnezeu, pentru că mi-a dăruit așa un fiu. Puiul mamei, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc momente fericite, zile irepetabile și amintiri plăcute. Niciodată nu renunța la obiectivele tale, și mergi îndrăzneț către ele și atunci cu siguranță vei ajunge la înălțimi, iar eu mereu voi fi alături ,te iubesc …Mami ”, a scris Adriana Ochișanu în dreptul imaginii cu feciorul ei.

Corneliu Botgros i-a urat și el fiului „La mulți ani” pe pagina lui de Facebook, unde a publicat o fotografie cu Cristi.

Se pare că Cristi Botgros merge decis pe urmele tatălui și bunicului. Tânărul a făcut o postare în mediul online, unde spune că muzica este calea lui.