(FOTO) Nicole Cherry, schimbare de look impresionantă. Artista a renunțat la părul lung

 (FOTO) Nicole Cherry, schimbare de look impresionantă. Artista a renunțat la părul lung
0Shares

Nicole Cherry a început anul 2022 cu o schimbare de look impresionantă. După ce și-a schimbat viața la 180 de grade odată cu nașterea micuței Anastasia, acum, artista s-a ocupat exclusiv de aspectul său, scrie SHOK.md.

Cântăreața a renunțat la buclele lungi și a încercat ceva cu totul nou, fiind într-o ipostază în care fanii nu au mai văzut-o niciodată. Nicole a optat pentru un bob lung, până la umeri, însă și-a păstrat culoarea naturală a părului. Artista în vârstă de 23 de ani arată mult mai matură cu noul look, însă și-a liniștit fanii că aspectul său nu schimbă cine este ea de fapt. În descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram, aceasta a scris: „Păr nou, aceeași Cherry”. 

Într-o altă postare, Nicole Cherry și-a făcut un selfie alb-negru, în care este așezată pe canapea. Artista a scris în spirit de glumă: „Merge să-mi spuneți și Natasha cu noul look”

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa pe data de 27 noiembrie 2021, cu doar câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Micuța Anastasia a venit în viața părinților ei ca o rază de lumină și magie.

„A venit prințesa”, a scris Nicole în dreptul imaginii cu Anastasia, toată înfășată în roz. Deocamdată, solista a ales să nu-i arate chipul bebelușei.

fetita nicole cherry
Nicole Cherry a născut o fetiță. / Foto: Instagram

„Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare să fie în zodia Săgetător. Dar nu aveam pretenții ce să fie. Când am aflat că e fetiță, am fost super emoționată, a fost un șoc. Calculele băbești îmi arătau că o să am băiat”, a povestit Nicole, în septembrie, când a fost invitată la Dimneața Blană, atunci când a dezvăluit că pe cea mică o va chema Anastasia.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/