(FOTO) “Nu mă voi ierta niciodată” fiica unui colaborator de-al lui Vladimir Putin, moartă după o hemoragie pe creier

 (FOTO) “Nu mă voi ierta niciodată” fiica unui colaborator de-al lui Vladimir Putin, moartă după o hemoragie pe creier
0Shares

Adolescenta era studentă la Gordonstoun School, o școală de elită din Scoția. Într-o postare emoționantă, tatăl ei, Oleg Tsaryov, a mărturisit că tânăra a murit în urmă cu 40 de zile, dar că a fost atât de devastat din punct de vedere emoțional, încât nu a putut face anunțul. Bărbatul de 51 de ani a susține că fiica lui a murit în urma unei hemoragii pe creier, ce s-ar fi produs dintr-o eroare medicală, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

“Când îți moare copilul, simți că moare o parte din tine. Mori odată cu copilul tău și regreți că nu ești în locul lui. Ești mort pe dinăuntru, deși pari viu pe dinafară. Fiica mea a murit. Nu am putut să o protejez. Nu mă voi ierta niciodată pentru asta. Parte din mine stă și o îmbrățișează în mormânt. O parte din mine e vie, dar vrea să moară mai repede și să o reîntâlnească. Să o îmbrățișeze. Ar fi fost mai ușor dacă aș fi crezut în viața de după moarte… Sunt mai slab decât am crezut”, a mărturisit Oleg Tsaryov tatăl tinerei.

Potrivit The Sun, bărbatul a negat vehement comentariile de pe internet potrivit cărora moartea fiicei lui ar fi avut legătură cu consumul de droguri sau ar fi fost o sinucidere.

“Dumnezeu te va pedepsi pe tine și pe copiii tăi pentru această minciună”, i-a replicat el unui individ, pe internet. “De săptămâni bune Katya se plângea de dureri de cap, iar specialiștii de la o clinică privată i-au făcut toate testele și examinările, dar nu au putut pune un diagnostic corect. Dacă nu ar fi greșit, atunci Katya ar fi putut fi salvată. Ar fi putut elimina hematomul”, a explicat el.

Oleg Tsaryov, un influent om de afaceri, locuiește în prezent în Crimea, după anexarea peninsulei de către Federația Rusă. Acesta a fost sancționat de Uniunea Europeană în 2014, atunci când a cerut ca regiunile Doneţk şi Lugansk să se unească într-un stat pro-Putin numit Novorussia.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/