(FOTO) „Nunta anului”: Natalia și Laurențiu, cuplul care s-a cunoscut pe Cupidon și-a spus „DA” în fața lui Dumnezeu

 (FOTO) „Nunta anului”: Natalia și Laurențiu, cuplul care s-a cunoscut pe Cupidon și-a spus „DA” în fața lui Dumnezeu
0Shares

Natalia și Laurențiu, cuplul care s-a cunoscut pe un grup de pe Facebook cu denumirea sugestivă Cupidon, și-a unit destinele în Italia pe timp de pandemie, iar anul acesta cei doi și-au spus „Da” și în fața lui Dumnezeu. Ceremonia a fost una simplă și intimă lipsită de lux și ochii lumii, scrie SHOK.md.

Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini de la eveniment și a semnat: „Nunta anului, cum s-ar spune. Cu o rochie de 20 de euro, pantofi de 28 de euro, azi am spus un „SI” apăsat”.

Evenimentul a avut loc în Italia unde cei doi fiind înconjurați de familie și prieteni apropiați și-au spus „DA” în fața lui Dumnezeu.

Urmăritorii acestora au primit cu entuziasm vestea despre nuntă, subliniind faptul că adevărata fericire nu constă în lux, ci în momentele sincere și pline de dragoste petrecute alături de cei dragi.

„Iuhuuu! Să răsune muzica!!! Casă de piatră!!”/ „Tare vă stă bine împreună! Felicitări!”/ „Felicitări și la mulți împreună!!!”, sunt doar câteva din urările de bine lăsate în casetuța cu comentarii.

Natalia și Laurențiu s-au cunoscut pe grupul „Cupidon” de pe Facebook pe timp de pandemie, iar mai apoi și-au unit destinele în Italia. La un an de la căsnicie tânăra a adus pe lume o fetiță.

În vara anului 2020, SHOK.md relata poveștile de dragoste ale mai multor cupluri, formate în grupul Cupidon de pe Facebook. Printre tinerii care și-au găsit sufletul pereche erau și Natalia și Laur, care și-au împărtășit istoria cunoștinței cu noi.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md