(FOTO) O fetiţă a adoptat un bondar: „Dormim împreună, îmi este categoric cel mai bun prieten”

 (FOTO) O fetiţă a adoptat un bondar: „Dormim împreună, îmi este categoric cel mai bun prieten”
0Shares

O adolescentă  de 13 ani „a adoptat din greșeală” un bondar după ce l-a salvat, iar acum spune că insecta refuză să plece de lângă ea, aşa că petrec tot timpul împreună, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Lacey Shillinglaw, spune că insecta „Betty” o urmărește peste tot, după ce a salvat-o în urmă cu două săptămâni de la moarte. Văzuse bondarul mare şi pufos zăcând pe marginea drumului, în timp ce îşi plimba câine, aşa că a luat insecta şi a încercat să o aşeze într-un mod mai sigur. Copila a povestit cum i-a ascultat zumzăitul mai bine de o oră, apoi s-a hotărât să îl ia cu ea acasă.

Fetiţa de 13 ani, din Coventry, West Midlands, a încercat apoi să o lase pe Betty afară, dar zburătoarea a refuzat să plece. Drept urmare, acum doarme lângă ea, pe noptieră, o urmează la magazin şi chiar în serile de bowling cu familia:

Betty e o insectă complet uimitoare. Îmi voi aminti mereu  de ea. Am crezut că va zbura în prima zi, dar pur şi simplu a rămas cu mine. Sunt atât de fericită şi îmi place să petrec timpul cu el. Este atât de pufos şi îmi place prietenia noastră. Dormim împreună. Îmi este categoric cel mai bun prieten”.

Potrivit Mirror, Lacey a găsit insecta pe 7 august, în timp ce mergea pe stradă cu mama ei, Laura Pashley, în vârstă de 35 de ani şi patrupedul ei. Ulterior bondarul s-a aşezat pe ochelarii fetei aşa că au intrat împreună într-un magazin local pentru a cumpăra lapte. Ceilalţi cumpărători au rămas şocaţi.

Fetiţa spune că acum oriunde merge, bondarul îi este alături. Una dintre gustările sale preferate este zahărul cu apă, dar preferă şi mierea, gemul de căpşuni, precum şi jeleurile Haribo. Dimineaţa o scoate afară pentru a se hrăni cu nectarul florilor din grădină, dar insecta o urmăreşte rapid pe Lacey înapoi în interior, cuibărindu-se pe umerii sau câtul fetei, ori în interiorul mânecii de la bluză.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/